Laden...
    • Burchtstraat 5a, 8374 KC Kuinre
    • Burchtstraat 5a, 8374 KC Kuinre
      maandag 08-09-2025:08:30-18:00dinsdag 09-09-2025:08:30-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:30-18:00donderdag 11-09-2025:08:30-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:30-18:00zaterdag 13-09-2025:08:30-16:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:08:30-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:30-18:00woensdag 17-09-2025:08:30-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:30-18:00vrijdag 19-09-2025:08:30-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:30-16:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Burchtstraat 5a, 8374 KC Kuinre
      maandag 08-09-2025:08:30-18:00dinsdag 09-09-2025:08:30-18:00
      woensdag 10-09-2025:08:30-18:00donderdag 11-09-2025:08:30-18:00
      vrijdag 12-09-2025:08:30-18:00zaterdag 13-09-2025:08:30-16:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:08:30-18:00
      dinsdag 16-09-2025:08:30-18:00woensdag 17-09-2025:08:30-18:00
      donderdag 18-09-2025:08:30-18:00vrijdag 19-09-2025:08:30-18:00
      zaterdag 20-09-2025:08:30-16:00zondag 21-09-2025:
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 527 231 109

      • barbecuepakket §


        • Barbecuepakket Populair §

          • gemarineerde karbonade
          • hamburger
          • barbecueworst
          • shaslick
          • 2 stokjes saté

          € 9,90 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket André §

          • stoere mannenspies
          • hamburger
          • spareribs
          • procureurschijf
          • 2 stokjes saté

          € 11,25 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket De Luxe §

          • bourgondische varkenshaas
          • gemarineerde biefstukspies met zongedroogde tomaat
          • gemarineerde kipfilet met gerookt spek
          • procureurschijf
          • gegaarde XL kipsaté

          € 13,25 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket Kids §

          • hamburger
          • barbecueworst
          • gehaktballenspies
          • 2 stokjes saté

          € 6,60 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket Compleet §

          • gemarineerde karbonade
          • shaslick
          • barbecueworst
          • hamburger
          • 2 stokjes saté
          • 3 soorten salades
          • 3 á 4 soorten saus
          • stokbrood wit of bruin, eventueel gesneden
          • kruidenboter
          • inclusief barbecue

          € 14,75 / persoon

          persoon
        • Barbecuepakket Mulder §

          U krijgt 5 soorten vlees per persoon op basis van:
          • gemarineerde biefstuk
          • gemarineerd filetlapje
          • gemarineerde speklap
          • kipdrumstick
          • 2 stokjes saté
          • gemarineerde kipfilet
          • hawaïspies
          • hamburger
          • barbecueworst
          • shaslick
          • 3 soorten salades
          • stokbrood wit of bruin, eventueel gesneden
          • kruidenboter
          • 3 á 4 soorten sausjes
          • inclusief barbecue

          € 16,00 / persoon

          persoon
      • Barbecuevlees §


        • Bacon bombs §

          Spies met drie balletjes gehakt omwikkeld met spek.

          € 1,70 / stuk

          stuk
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,35 / stuk

          stuk
        • Bourgondische varkenshaas §

          Gemarineerde spies van varkenshaas en rookspek.

          € 2,75 / stuk

          stuk
        • Fakkeltjes §

          Lange spies omwikkeld met vlees. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,25 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 3,25 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 2,80 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,30 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde lamskotelet §

          Malse lamskotelet gemarineerd in een kruidige marinade.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1,45 / stuk

          stuk
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Indonesian chickenspies §

          Heerlijke spies van kipfilet bereid in een Indonesische marinade.

          € 1,85 / stuk

          stuk
        • Kip op stok §

          Gemarineerde kipfilet omwikkeld met licht gerookt spek.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 0,65 / stuk

          stuk
        • Megaburger §

          Malse megaburger voor de grill.

          € 1,95 / stuk

          stuk
        • Procureurschijf §

          Heerlijke gekruide procureurschijf voor de barbecue.

          € 2,25 / stuk

          stuk
        • Runderhamburger §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 1,70 / stuk

          stuk
        • Shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 1,75 / stuk

          stuk
        • Spareribs §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Stoere mannenspies §

          Robuuste spies van biefstuk en rookspek.

          € 2,80 / stuk

          stuk
        • Varkenssatéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 0,65 / stuk

          stuk
        • Voorgebraden hamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue.

          € 1,50 / stuk

          stuk
        • XXL kipsaté §

          Heerlijke stok met verse stukken kipsatévlees

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Stoplicht §

          Drie schijven grillworst aan een spies gemarineerd in drie verschillende kleuren.

          € 1,75 / stuk

          stuk
      • vegetarisch §


        • Vegetarische shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Vegetarische hamburger §

          Een vegetarische burger is een goed alternatief voor een stukje vlees of vis van de barbecue.

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Vegetarische balletjes aan een spies §

          Een spies met heerlijke vegetarische groenteballetjes.

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Vegetarische groenteschijf §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 1,90 / stuk

          stuk
        • Vegetarische Javaanse schijf §

          Pittige en krokant gepaneerde vleesvervanger.

          € 1,90 / stuk

          stuk
      • gourmetpakket §


        • Gourmet standaard §

          Een heerlijke combinatie aan vlees voor een gezellig avondje gourmetten.

          € 8,00 / persoon

          persoon
        • Gourmet standaard all-in §

          Een heerlijke combinatie aan vlees voor een gezellig avondje.

          € 11,50 / persoon

          persoon
        • Gourmet de Luxe §

          Een heerlijke combinatie aan vlees voor een gezellig avondje.

          € 11,00 / persoon

          persoon
        • Gourmet de Luxe all-in §

          Een heerlijke combinatie aan vlees voor een gezellig avondje.

          € 14,50 / persoon

          persoon
        • Fondueschotel §

          Een heerlijke schotel voor een gezellig fondue-avond met vrienden of familie.

          € 8,00 / persoon

          persoon
      • varkensvlees §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Varkensschnitzel gepaneerd §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          Deze ham, die wordt vervaardigd van de achterbout van een varken waaruit de beenderen zijn verwijderd en waarvan het bovenste schnitzeldeel is verwijderd. Aan de buitenzijde blijft het zwoerd en het dunne spek zitten. Het vlees wordt ingespoten met pekel en blijft aansluitend enkele dagen in deze lichte pekel liggen. Voor een aparte smaak kan de ham ingewreven worden met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de ham omwikkeld met varkensnet en langzaam gegaard.

          € 2,50 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 1,05 / 100 g

          gram
        • Kaantjes §

          Kaantjes is wat overblijft als je stukjes vetspek heel langzaam uitbakt. Uitgebakken en uitgelekt en met peper en zout op smaak gebracht, eet je ze op brood of door een stamppot.

          € 2,75 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Saucijs §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1,37 / 100 g

          gram
        • Spekblokjes §

          Spek zit bij het varken op de rug en op de buik. Rugspek bestaat voornamelijk uit vet. Buikspek bevat meer vlees, het zogenaamde doorregen spek.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Speklap gekruid §

          Heerlijk gemarineerd speklapje. Ook lekker op de barbecue.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Varkens(kop)haas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden.

          € 2,20 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0,50 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,20 / 100 g

          gram
        • Varkensribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 1,15 / 100 g

          gram
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1,40 / 100 g

          gram
      • rundvlees §


        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2,80 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 5,20 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,00 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde biefstuk §

          Malse biefstuk in een heerlijke marinade.

          € 2,30 / 100 g

          gram
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Mager rundvlees §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1,10 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper.

          € 2,10 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 0,60 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1,55 / stuk

          stuk
        • Schenkel met been §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1,65 / 100 g

          gram
      • kip §


        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / 100 g

          gram
        • Brusselse kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 0,80 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0,50 / 100 g

          gram
        • Gegaarde drumsticks §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Tv-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Gegaarde tv-sticks §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 1,85 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,55 / stuk

          stuk
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,65 / stuk

          stuk
        • Krokante kipschnitzel §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 1,55 / stuk

          stuk
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 0,85 / 100 g

          gram
      • vlug en panklaar §


        • Boerenbrok §

          Mild gekruid varkensgehakt waaraan eveneens gedroogde soepgroenten is toegevoegd. Het vlees is wat grover gemalen dan gebruikelijk. Daardoor krijgt het gehakt wat meer beet. Om het rolletje gehakt wordt een mager plakje van de procureur (schouderkarbonade) gedraaid. De buitenkant wordt licht ingestreken met een gekruide olie en de uiteinden worden in een zogenaamde decoratiemix, die meestal bestaat uit gedroogde peterselie, gedrukt.

          € 2,10 / stuk

          stuk
        • Boerengehaktschnitzel §

          Schnitzel van varkensvlees, lekker gepaneerd met gedroogde groenten en kerrie.

          € 1,45 / stuk

          stuk
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks.

          € 1,00 / 100 g

          gram
        • Gegrilde TV-sticks §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag.

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1,65 / stuk

          stuk
        • Kipgrillburger §

          Een lekkere burger van kip. Ideaal voor op de barbecue.

          € 1,60 / stuk

          stuk
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1,55 / stuk

          stuk
        • Krokante kipschnitzel §

          Een heerlijke kipschnitzel in een krokant jasje.

          € 1,55 / stuk

          stuk
        • Kwartetje §

          Dun gesneden speklapjes met ham en kaas en omwikkeld met spek.

          € 1,45 / 100 g

          gram
        • Pampa §

          De steak wordt gemaakt van de magere delen van de varkensfilet zonder been. Deze filet wordt aan de bovenkant 2 of 3 keer ingesneden waarna deze insnijding wordt gekruid met pampa (Argentijnse) kruiden en gevuld met reepjes mager rook- of katenspek. De buitenkant wordt eveneens met de pampakruiden bestrooid. De vulling wordt in de filet gehouden door de insnijdingen met een satépen dicht te steken. Door het spek blijft de steak heerlijk sappig.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Roomschijf §

          Puur fijn gemalen mager rundvlees wordt vermengd met gekruid paneermeel. De kruiding is lekker pittig maar niet te scherp.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 1,60 / stuk

          stuk
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 1,70 / stuk

          stuk
        • Shoarmavlees §

          Natuurlijk heerlijk voor in een pitabroodje, maar met shoarmavlees kun je nog veel meer!

          € 1,50 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,35 / stuk

          stuk
        • Smulrol §

          Een heerlijke hartige delicatesse van overwegend varkensvlees.

          € 1,35 / stuk

          stuk
        • Spareribs, gemarineerd en gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Tartaar §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 1,25 / 100 g

          gram
        • Voorgebraden hamburger §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Bourgondische varkenshaas §

          € 2,75 / 100 g

          gram
      • gehakt §


        • Rundergehakt ongekruid §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Gehakt half om half ongekruid §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0,85 / 100 g

          gram
        • Gehakt half om half gekruid §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0,85 / 100 g

          gram
      • lamsvlees §


        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 3,20 / 100 g

          gram
      • soepbenodigdheden §


        • Soeppakket §

          Compleet basispakket om heerlijke soep van te maken.

          € 4,00 / stuk

          stuk
        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 1,35 / 100 g

          gram
      • worst §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1,30 / 100 g

          gram
        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 0,77 / 100 g

          gram
      • rookworst §


        • Gelderse rookworst §

          De overbekende Gelderse rookworst wordt gemaakt van kersvers en mager varkensvlees en kinnebakspek.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Gerookte worst §

          Zelfgerookte slagersrookworst.

          € 1,40 / 100 g

          gram
      • leverworst §


        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Leverworst (grof) §

          Grof gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,60 / 100 g

          gram
      • gedroogde worst §


        • Kruidnagelworst §

          Ambachtelijk gedroogde worst met kruidnagel.

          € 1,40 / 100 g

          gram
        • Zoeltjes §

          Mini harde droge worstjes.

          € 1,15 / stuk

          stuk
      • gegrilde worst §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Grillworst met kaas §

          Heerlijke grillworst met de karakteristieke smaak, gevuld met kaas.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Kipgrillworst §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 1,65 / 100 g

          gram
        • Kipgrillworst met kaas §

          Grillworst is een gebraden worst, in dit geval gevuld met kaas.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Grillworst saté §

          Heerlijke gegrilde worst met saté.

          € 1,40 / 100 g

          gram
      • snacks / hapjes §


        • Bali cocktailstokjes in saus §

          Een echte lekkernij. Balistokjes met heerlijke stukjes mals vlees.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Botterbal §

          Een specialiteit van uw slager, met o.a. prei, uitjes, champignon en paprika.

          € 3,10 / stuk

          stuk
        • Broodje gemak §

          Heerlijk gevuld snackbroodje. Even in de oven opwarmen en eet smakelijk.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Cowboyvlees §

          Lekker op een schaal met heerlijke hapjes voor bij de borrel.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Gebraden kippendijen §

          Kippendijen zijn de biefstuk van de kip. Zeer smaakvol en lekker mals.

          € 1,60 / 100 g

          gram
        • Gehaktballetjes §

          Gehaktballetjes zijn lekker als borrelhapje, maar ook als avondeten, geserveerd met bijvoorbeeld een lekkere pindasaus.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Gehaktballetjes in saus §

          Gehaktballetjes in een lekker gekruide saus.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Honeypops §

          Honeypops, heerlijk voor bij de borrel.

          € 1,90 / 100 g

          gram
        • Javaanse driehoekjes §

          Heerlijk gegrild hapje voor bij de borrel.

          € 1,69 / 100 g

          gram
        • Kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees.

          € 1,75 / 100 g

          gram
        • Kuunderse brok §

          Heerlijke hartige snack van uw slager.

          € 1,55 / 100 g

          gram
        • Mini kiprollade §

          Kiprollade wordt gemaakt van dijvlees van de kip. Het van nature vettere dijbeenvlees zorgt ervoor dat de rollade bijzonder mals blijft.

          € 1,80 / 100 g

          gram
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt.

          € 2,15 / stuk

          stuk
        • Smulbol beenham §

          Lekkere snackbol met beenham.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Smulbol shoarma §

          Heerlijk snackbroodje gevuld met shoarma.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Smulslof beenham §

          Lekker gevuld stokbrood met o.a. beenham.

          € 3,30 / stuk

          stuk
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 2,20 / 100 g

          gram
      • Gehaktballen §


        • Gehaktbal §

          € 1,35 / stuk

          stuk
      • paté §


        • Boerenpaté §

          Deze paté heeft als basis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. Een deel van de grondstoffen wordt tot een gladde massa gecutterd*. Een deel van de lever en varkensvlees wordt grover gemalen en aan de gladde massa toegevoegd waardoor een grove uitstraling ontstaat. De massa wordt afgevuld in een ovenbak en daarna wordt afgekookt of gebakken.

          € 3,50 / stuk

          stuk
        • Champignonpaté §

          Een heerlijke paté met champignon. De toevoeging van champignons maakt deze paté extra zacht van smaak. Lekker voor op brood of toast.

          € 3,50 / stuk

          stuk
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 3,50 / stuk

          stuk
      • vleeswaren §


      • oosters §


        • Babi pangang §

          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.
      • salade §


        • Russische ei salade §

          Een Russisch ei is een salade met halve hardgekookte eieren, groenten en aardappelsalade geserveerd op een bedje van sla. Dit wordt met dunne mayonaise overgoten.

          € 1,35 / 100 g

          gram
        • Boerenpummelsalade §

          Smaakvolle salade van uw slager.

          € 1,35 / 100 g

          gram
      • saladeschotel §


        • Kartoffelsalade §

          Een heerlijke salade met aardappelschijfjes in een saus met grof gemalen peper.

          € 3,50 / persoon

          persoon
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 3,50 / persoon

          persoon
        • Scharrelsalade §

          Een lekkere salade zonder vlees dus ook geschikt voor de vegetariër.

          € 3,50 / persoon

          persoon
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 3,50 / persoon

          persoon
      • saus §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1,10 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,10 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1,10 / 100 g

          x 100 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 1,10 / 100 g

          x 100 g
        • Beenhamsaus §

          Heerlijk bij al uw snacks en gerechten waarin beenham een rol speelt maar ook lekker bij andere vleesgerechten.

          € 1,10 / stuk

          stuk
        • Kruidenboter per kuipje §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,00 / stuk

          stuk
      • diepvries §


        • Vleespakket A §

          - 1 kilo speklapjes
          - 1 kilo hamlapjes
          - 1 kilo magere riblapjes
          - 1 kilo gehakt half om half
          - 1 kilo verse worst
          - 1 kilo ribkarbonade
          - 1 kilo soepvlees (4 x 250 gram )
          - 8 hamburgers
          - 8 slavinken
          - 1 kilo kippebouten.

          € 105,00 / 10,0 kg

          x 10,0 kg
        • Vleespakket B §

          - 1 kilo mager rundvlees
          - 1 kilo hamlapjes
          - 1 kilo magere riblapjes
          - 1 kilo speklapjes
          - 1 kilo sucadelapjes
          - 1 kilo haaskarbonade
          - 1 kilo soepvlees ( 4x 250 gram)
          - 2 kilo gehakt half om half
          - 2 kilo kippenbouten
          - 2 x 8 hamburgers
          - 2 kilo verse worst.

          € 115,00 / 15,0 kg

          x 15,0 kg
        • Vleespakket C §

          - 1 kilo kipfilet
          - 2 kilo mager rundvlees
          - 2 kilo hamlapjes
          - 2 kilo gehakt half om half
          - 2 kilo verse worst
          - 1 kilo speklapjes
          - 2 kilo ribkarbonade
          - 1 kilo soepvlees ( 4 x 250 gram)
          - 2 x 8 hamburgers
          - 2 kilo kippenbouten
          - 1 kilo sucadelapjes
          - 1 kilo magere riblapjes
          - 8 slavinken.

          € 160,00 / 20,0 kg

          x 20,0 kg